AKTUELLT

FÖRELÄSNING I TILLBERGA

2024-05-25

Idag föreläste jag i Tillberga på temat Res och tälta med barn, med grund i boken med samma namn. Många frågor och bra dialog!

TRANSPORTÖREN HAR HITTAT UT TILL LÄSARE

2024-05-25

Transportören har nu börjat hitta ut till läsare, vilket är väldigt roligt! Den finns numera också hos Ewerlöfs bokhandel i Sala, så passa på att titta in där om du har vägarna förbi.

DEL 2 – TRANSPORTÖREN: UTE INOM KORT

2024-05-13

Nu är del 2 i trilogin om kriminalinspektör Sissel Åhlin äntligen på tryckeriet! Även denna bok handlar om det perfekta brottet, men förstås ett nytt brott. Den beräknas släppas den 23 maj och förbeställning kan göras via webbutiken. Boken skickas då senast den 26 maj och är förstås signerad.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

2023-12-20

Önskar alla en riktigt god jul och gott nytt år. Passa på att njut av ledigheten och varför inte läsa en bok eller två 🙂

ARTIKEL I VLT

2023-12-20

Den 20 december finns nästan tre helsidor om boken och Anna i VLT (Västmanlands läns tidning). Reportaget handlar om Annas tankar om friluftsliv, minnen, varför boken skrevs och mycket annat.

RECENSION AV BTJ

2023-12-18

Friluftslivsboken ”Res och tälta med barn” har glädjande nog blivit recenserad av BTJ, vilket kommer  att publiceras i BTJ-häfte nr 2, 2024. Lektör Helena Sjöblom har gett boken betyg 4: ”Mycket bra”. Hon skriver:

I ”Res och tälta med barn” ger Anna både inspiration och användbara tips till att vara ute i naturen med barn. Med tydliga och välskrivna texter går hon igenom de viktigaste temana för utevistelser och resor. Boken har en tilltalande layout med fina färger och många härliga färgfotografier tagna av författaren själv.”

JULMARKNAD

2023-12-08

Den 9 december är det dags för julmarknad på Karlsgatan 2 i Västerås – Anna finns på plats för signering av både Statisterna och Res och tälta med barn. Julstämning utlovas:) Välkommen!

SIGNERING I VÄSTERÅS

2023-12-07

Anna är på Ica Maxi Hälla i Västerås den 7 dec kl. 15-17 för att signera ”Res och tälta med barn”. Varmt välkommen förbi för att prata om friluftsliv med barn och titta närmare på boken.

SIGNERING I SALA

2023-12-01

Julmarknad i Sala 2-3 dec. Anna finns på plats med sina böcker.

SIGNERING PÅ ICA

2023-11-24

Anna signeringar sin nya ”Res och tälta med barn” på Ica Maxi Erikslund, Västerås, den 25 november kl. 12.

SIGNERING I TILLBERGA

2023-11-18

Anna signerar på Tillberga marknad utanför Västerås den 18 november kl. 11-16. Välkommen förbi!

NYA BOKEN ÄR HÄR!

2023-11-16

Nu är äntligen ”Res och tälta med barn” här och har skickats ut till alla som har förhandsbeställt den. Inom kort kommer den också att finnas tillgänglig på Adlibris och Bokus.

WEBBUTIK

2023-10-22

Webbutiken är nu uppe. Där finns både ”Res och tälta med barn” att förhandsbeställa, och spänningsromanen Statisterna, som finns på lager.

TRYCKDATUM

2023-10-21

Den nya boken ”Res och tälta med barn”  har fått ett preliminärt tryckdatum och det är 7 november. Några dagar därefter kommer böckerna hem och kan skickas ut till läsare som har förhandsbeställt den.

NY FRILUFTSBOK

2023-10-15

Nu börjar det bli verklighet! Den nya boken ”Res och tälta med barn – en guidebok till naturupplevelser i Sverige och övriga Europa” är på tryckeriet och beräknas komma ut i november 2023. Det är en inspirerande bok som innehåller allt från små till stora äventyr, med praktiska tips om bland annat packning och färdsätt.

SIGNERING TILLBERGA

Den 16 maj kl. 10-13 signerar Anna boken Statisterna på biblioteket i Tillberga. Välkommen!

TIDNINGSARTIKEL

Den 8 maj kom tidningen Fristad runt ut (nr 3 2022), med bland annat en stor artikel om Anna och boken Statisterna!

HORNSTULLS MARKNAD

Den 7 maj kl 12-17 är det dags för signering på en marknad. Anna besöker Hornstulls marknad i Stockholm, tillsammans med författarkollegan och vännen Hanna Wesslén, för att signera debutromaner.

SIGNERING GAMLA STANS DECKARBOKHANDEL

Anna gästar Deckarbokhandeln i Gamla Stan lördagen den 6 maj kl 14-16. Välkommen!

BIBLIOTEKET TIPSAR

Biblioteket tipsade i tidningen Tillbergabladet den 4 maj om boken Statisterna, väldigt roligt!

SIGNERING HÄLLA, VÄSTERÅS

Lördagen 29 april signerar Anna sin debutroman på ICA Maxi, Hälla köpcenter i Västerås. Kom gärna förbi kl. 12-15!

SIGNERING ERIKSLUND, VÄSTERÅS

Torsdagen 27 april är Anna aktuell med signering på ICA Maxi, Erikslund köpcenter i Västerås. Kom gärna förbi kl. 15-18!

E-BOK

Nu är äntligen e-boken färdig! Finns på Bokus, Adlibris och inom kort på webbutiken här på hemsidan.

DEBUTANTBLOGGEN

Anna gästbloggar om det perfekta brottet på Debutantbloggen den 12 februari. Vad innebär det perfekta brottet, hur beskriver man det och vad behöver man tänka på? Läs mer på länken.

RECENSIONER

Många positiva recensioner börjar trilla in från bokbloggare och bokinfluencers. Väldigt roligt! Läs några utdrag under BÖCKER i menyn.

NYHETSBREV

Nu kan du anmäla dig till nyhetsbrevet. Då kan du få intressanta uppdateringar om författaren, förlaget och kommande boksläpp!

PODDEN TRYCKSVÄRTA

Från och med januari 2023 poddar Anna Samuelsson tillsammans med författarkollegan Hanna Wesslén i podden Trycksvärta. Där diskuteras skrivande och egenutgivning varannan vecka. Följ gärna med!

ARTIKEL I MEDLEMSTIDNING

Anna Samuelsson intervjuades om skrivandet och skrivprocessen för Statisterna i Bad & Värmes medlemstidning.

SIGNERING

Den 10 december 2022 signerar Anna Samuelsson sin debutbok Statisterna på Ewerlöfs bokhandel i Sala. Välkommen!

ARTIKEL I VLT

Även VLT uppmärksammade boksläppet av Statisterna. Tre helsidor finns att läsa i tidningen den 5 december 2022.

ARTIKEL I SALA ALLEHANDA

Sala Allehanda skrev en fin artikel om Anna Samuelsson och debutromanen Statisterna den 29 november, med rubriken ”Grov stöld i Sala med plötsliga vändningar i Annas debutbok”. Läs gärna!

ARTIKEL PÅ BOKTUGG

Anna Samuelsson är med på Boktuggs debutantporträtt. Läs mer på länken!

BOKSLÄPP

Statisterna är nu utgiven! Den finns att beställa här på webbsidan (signerad), på Ewerlöfs bokhandel i Sala och på Akademibokhandeln i Västerås. Den går förstås också att beställa på Internet-bokhandlarna Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln m.fl.